digidtyle

بذر چای ترش قرمز مدل 006

بذر چای ترش قرمز مدل 006

گیاه چای ترش یا رز چینی (Roselle) با نام علمی Hibiscus sabdarifa، هم خانواده ی بامیه و پنیرک و گل ختمی و بومی غرب آفریقا می باشد، چای ترش در واقع همان کاسبرگ های این گیاه می باشد که به رنگ قرمز درآمده. چای ترش در بسیاری از نقاط جهان کشت می شود و نام های مختلفی دارد، در ایران به نام های چای مکی یا چای مکه،چای روزل، چای قرمز و چای ترش شناخته می شود. چای قرمز از کاسبرگ گیاه چای ترش تهیه می‌شود و در بسیاری از مناطق دنیا به صورت نوشیدنی گرم یا سرد مصرف دارد. در آمریکای لاتین و بخصوص در جامائیکا مصرف آن متداول است و بنام گل جامائیکا یا Sorrel، و در شمال آفریقا بنام چای سودانی و در مصر بنام کرکده “Karkade” شناخته می شود، مزه آن ترش است و معمولاً با شکر یا نبات نوشیده می‌شود و خواص دارویی بسیاری دارد.
  • نوع گیاه
    گیاه دارویی
  • فصل کاشت
    بهار
  • ابعاد بسته بندی
    15*12*1 سانتی متر
  • وزن بسته بندی
    12 گرم
  • تعداد دانه یا بذر
    حداقل 200 عدد
  • قوه نامیه
    85 تا 90 درصد درصد
  • خلوص
    99 درصد
  • فضای پیشنهادی برای کشت
    30 تا 100 متر مربع
  • عمق لازم برای کاشت
    1 تا 2.5
  • خاک مناسب برای کاشت
    بهترین ترکیب : 30 درصد ورمی کمپوست + 30 درصد کوکوپیت + 20 درصد پیت ماس +20 درصد پرلیت
  • فضای مورد استفاده
    کاشت نشاء ها به فواصل 50 تا 100 سانتی متر از یکدیگر باید باشد
  • مقدار آب مورد نیاز
    پای بوته همیشه مرطوب بماند، در فصل گلدهی بوته ها، آبیاری کاهش یابد
  • دمای مناسب
    دمای جوانه زنی : 25 تا 35 درجه سانتی گراد *** دمای رشد: 25 تا 35 درجه سانتی گراد
  • توجه : این محصول جهت معرفی و راهنمایی در سایت قرار داده شده است و برای خرید باید روی دکمه خرید با تخفیف کلیک کنید و سایت به طور اتوماتیک شما را به ارزان ترین سایت فروش هدایت خواهد کرد.

    با تشکر از انتخاب شما